Coffe right

Tradycją trwającą już od ponad 100 lat jest serwowanie dobrego espresso. Jedną z najważniejszych czynności podczas jego przygotowywania jest tamperowanie czyli krótko mówiąc- ubijanie. Proces ten jest niezwykle ważny i ma na celu równomierne przeprowadzenie wody przez kawę. Tamper do kawy Motta i Royes Engineering dostępny w naszym sklepie pozwoli na własnoręczne ubicie wspaniałej kawy w swoim domu. Tampery powstały przy współpracy z zawodowymi baristami i są wykonane z wysokogatunkowej stali chromowej o niskiej zawartości niklu.

Zapisz się na Newsletter

Wyrażam zgodę na wykorzystanie przez serwis caffegaleria.pl podanego przeze mnie adresu e-mail, w oparciu o art. 23. ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 ze zm.) w celach marketingowych.

ZAPIS NA NEWSLETTER
facebook