Coffe right

Espressivo – od tego włoskiego przymiotnika, oznaczającego wyrazisty, wyraźny, wywodzi się nazwa kawy espresso. Popularna nie tylko we Włoszech i Hiszpanii, ale również w Argentynie i całej Europie Południowej i USA, wciąż zyskuje na wartości. Kawa włoska Parana to wyśmienita kawa do espresso, idealna dla każdego miłośnika tego smaku. Espresso z mlekiem to jednak już wyśmienite latte czy cappuccino, więc z tej kawy można tworzyć swój ulubiony napój, niezależnie od upodobań.
Kawa włoska Parana to mieszanka wyselekcjonowanych arabik z Peru, Kostaryki, Gwatemalii i Brazylii. To wspaniałe połączenie arabik pochodzących z Ameryki Południowej daje jej tą ukochaną przez mieszkańców Italii wyrazistość. Tymczasem robusta z Parany pochodzi z orientalnych Indii. To połączenie doceni każdy, kto choć raz spróbuje tej mieszanki. Kawa włoska Parana to plejada smaku dla każdego, kto będzie miał ochotę jej spróbować.